PRENAJATÉ: Skvelý 3-izbový byt v TOP lokalite

  • Povazska-14.jpg
  • Povazska-13.jpg
  • Povazska-12.jpg
  • Povazska-16.jpg
  • Povazska-15.jpg
  • Povazska-17.jpg
  • Povazska-2.jpg
  • Povazska-1.jpg
  • Povazska-5.jpg
  • Povazska-6.jpg
  • Povazska-7.jpg
  • Povazska-4.jpg
  • Povazska-10.jpg
  • Povazska-9.jpg
  • Povazska-18.jpg

PRENAJATÉ:

Hľadáte dlhodobý prenájom v atraktívnej časti Košíc? Ak áno, máme pre Vás krásny byt na ul. Považská 14 - sídlisko Terasa.

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s. r. o. ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadený, 3-izbový byt. Mestská časť Košice - Terasa je obľúbenou lokalitou, vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti do centra mesta. Prenájom nehnuteľností v tejto časti je veľmi žiadaný.

Byt je kompletne zariadený a veľkým benefitom je jeho loggia, kde si môžete vychutnávať voľné chvíle s obľúbeným nápojom. Je tu dostatok úložného priestoru a k dispozícii je aj kumbál, ktorý sa nachádza na chodbe, kde je byt umiestnený.

DOVOĽTE, ABY SME VÁM ZHRNULI VÝHODY VÁŠHO BUDÚCEHO DOČASNÉHO DOMOVA :)
- byt je voľný ihneď
,
- atraktívna a žiadaná lokalita,
- rýchla dostupnosť do centra mesta,
- veľa zelene v okolí,
- byt je kompletne zariadený, stačí si doniesť osobné veci,
- v cene prenájmu je internet a celé príslušenstvo,
- k dispozícii je loggia a kumbál,
- slušný vchod a milí susedia.

PODMIENKY PRENÁJMU:
- cena prenájmu je 730 eur,
- minimálne 12-mesačný prenájom,
- nájom za aktuálny mesiac a mesiac dopredu + jeden mesačný depozit,
- v byte sa nesmie fajčiť,
- domáce zvieratká nie sú žiadané.

Dohodnite si obhliadku na čísle 0903 367 922 a príďte si pozrieť Vaše nové bývanie. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

2
3
55 m²
osobné
úplne prerobený
prenajaté
panel
zariadený

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Západ
  • Mesto Košice - mestská časť Západ
  • Ulica Považská 14
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Naša osobná skúsenosť s Lenkou bohužial nebola priamo s poskytovaním realitných služieb, nakoľko sme ju spoznali až po tom čo sme už naše bývanie mali vyriešené. Píšem bohužial pretože mi je ľúto že sme s touto skvelou osobou prišli o skvelý čas počas celého procesu kúpi nehnuteľností nakoľko nám s manželom veľmi ľudsky sadla. Je profesionálna ale aj veľmi milá, láskavá a ľudská. S Lenkou sme konkrétne našli finančné riešenie na kúpu vysnívaného auta, sprostredkovanie a otvorenie investičného fondu a poistenie pre deti. Vrelo odporúčame a už sme aj odporúčili naším známym a naši známy odporúčili ďalej takže to je jasný dôkaz o tom že s touto realitnou kanceláriou proste musíš spolupracovať. :):):):)

Karin Slatina

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže s predajom/kúpou nehnuteľnosti, tak Paťka je osoba s ktorou to všetko prebehne hladko a bezstarostne. Profesionálny prístup, pokojné vystupovanie a vždy úsmev na tvári :-). Takto to má vyzerať keď Vás práca baví. Oceňujem skvelý porealitný servis, kde Paťka vybavila všetko čo bolo treba a o každom kroku a postupe som bol pravidelne informovaný. Neviem si predstaviť aby som celý tento proces absolvoval sám, bez jej pomoci. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM

Stanislav Pobiják

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku.

Katarína

Profesionalita a odbornosť. Naozaj tá správna osoba v oblasti realít, maximálna spokojnosť s takouto spoluprácou. Pani Ing. Havrilová poradila so všetkými záležitosťami týkajúcimi sa kúpy ale aj nájmu nehnuteľností, nadštandardný prístup, pomohla vybaviť nie len vynikajúcu ponuku, ale všetky drobné služby spojené s prepisom nehnuteľností a všetky úrady ktoré sú s tým spojené, čo ma neskutočne odbremenilo. Vybavenie úradných vecí pomohla vybaviť rýchlo, bezodkladne. Jej časová flexibilita mi náramne pomohla pri tomto vybavovaní kvôli mojej pracovnej vyťaženosti. Hľadanie nového bývania nebolo na úkor času a dostupných ponúk, práve naopak, hľadanie bytu v mojom prípade prebiehalo relatívne dlhšiu dobu, keďže som mal určité požiadavky, a pani Ing. Havrilová vyšla všetkým požiadavkám v ústrety a hľadala presne to, čo som požadoval. Odporúčam, a v budúcnosti určite rád znova využijem tieto služby práve tu.

Mário

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Aj nám sa podarilo s Paťkinou ochotou, nesmierne priateľským a profesionálnym prístupom a obrovskou pomocou nájsť nový domov. Vďaka jej množstvu skvelých ponúk na dennej báze, nesmierne rýchlej komunikácii, flexibilite a ústretovému jednaniu sme to všetko stihli za ani nie dva mesiace, a to dokonca napriek veľmi "búrlivému" stavu súčasného trhu. Bola vždy pripravená odpovedať na všetky naše otázky a s úprimným úsmevom na tvári nás viedla k cieľu. Vrelo odporúčam každému, kto má akúkoľvek neistotu alebo strach z kúpy bytu, pretože v rukách tejto skvelej maklérky sa netreba ničoho báť. Ešte raz jedno obrovské - ĎAKUJEME! ️:):):)

Dominik Grigľák

Profesionálny prístup,trpezlivosť,veľka vďaka za všetko čo ste pre nás urobil,v budúcnosti ak by som potrebovala služby realitného makléra tak sa určite obratim zase na Vás.Ďakujem

Maria

Pani Havrilovú ako realitnú maklérku môžem vrelo odporučiť. Jej profesionálny prístup a dôraz na potreby klienta sú naozaj výnimočné. Počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti nám poskytla podrobné vysvetlenie všetkých aspektov zmlúv a procesu, čím nám výrazne uľahčila orientáciu v tejto oblasti. Pani Havrilová vždy promptne reagovala na naše správy a prispôsobila sa našim novým požiadavkám, čo svedčí o jej flexibilite a ochote. Nielenže pani Havrilová poskytuje vynikajúce služby počas kúpy nehnuteľnosti, ale aj po jej uzatvorení zabezpečuje komplexný porealitný servis. Jej pomoc pri vybavovaní prepisov služieb, ako sú plyn a voda, nám veľmi uľahčila celý prechod do nového bývania. Jej priateľský a empatický prístup, spolu s jej odbornými znalosťami a ochotou postarať sa o detaily aj po dokončení obchodu, výrazne prispeli k tomu, že celý stresujúci proces kúpy nehnuteľnosti bol oveľa príjemnejší.

Jakub

Všetky referencie