REZERVOVANÉ: Rodinný dom v obci Jasov

  • DSC06263.jpg
  • DSC06279.jpg
  • DSC06295.jpg
  • DSC06271.jpg
  • DSC06419-HDR.jpg
  • DSC06434-HDR.jpg
  • DSC06450.jpg
  • DSC06309-HDR.jpg
  • DSC06363.jpg
  • DSC06330-HDR.jpg
  • DSC06384.jpg
  • DSC06400.jpg
  • DSC06214-HDR.jpg
  • DSC06222.jpg
  • DSC06464.jpg
  • DSC06470.jpg
  • DSC06481.jpg
  • DSC06479.jpg
  • DSC06486.jpg
  • RD JASOV_PODORYS.jpg

REZERVOVANÉ:

Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v obci Jasov, na Hlavnej ulici.

Obec Jasov je vzdialená necelých 30 km autom od Košíc a 8 km od Moldavy nad Bodvou.
V obci nájdete lekáreň, Fresh potraviny, poštu, materskú a základnú školu. Svoje voľné chvíle môžete tráviť príjemnými prechádzkami pri rybníku, či na vyhliadke Jasovská skala a vychutnávať si tak množstvo zelene na dosah priamo v obci.
V blízkom okolí Jasova sú v ponuke krásne miesta ako Zádielska tiesňava, Hájska dolina - Hačava, Štós kúpele, Jasovská jaskyňa, Turniansky hrad, Zlatá Idka - Kojšova hoľa či Bukovec - vodná nádrž s možnosťou kúpania.

Voľný čas si môžete v pokoji vychutnávať aj na záhrade, slnečnom rovinatom pozemku, ktorý má veľkosť štedrých 2 260 m2 a je oplotený.
Rodinný dom je jednopodlažný a jeho úžitková obytná plocha je 101 m2 + 50 m2 dielňa, ktorá sa skladá z 2 miestností.
Dispozične je rozdelený na vstupnú predsieň, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou a na 3 samostatné izby. Pri vstupe do dennej časti domu Vás očarí vkusne zariadená kuchyňa s jedálenským kútom a pekným výhľadom na záhradu. V obývacej izbe a spálni dotvára romantickú atmosféru domu piecka.
Dom je napojený na kanalizáciu a na obecnú vodu, ktorá sa využíva v kuchyni.

Výhody rodinného domu:
- je umiestnený na začiatku pri vstupe do obce smerom od Moldavy nad Bodvou (slušná časť obce),
- IS na pozemku (obec. vodovod, elektrina, kanalizácia) možnosť napojenia na plyn,
- priestranné a presvetlené izby,
- slnečný, rovinatý, veľký pozemok,
- na pozemku je umiestnený altánok so záhrad. chatkou, dielňa ako súčasť domu so samost. vchodom,
- k domu vedie prístupová asfaltová cesta,
- dom je vhodný na celoročné bývanie alebo sa dá tiež využívať ako víkendová chata na rekreačne účely.
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0914 707 969 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

3
121 m²
2260 m²
101 m²
osobné
čiastočne prerobený
rezervované
verejný vodovod
optika
vaňa
čiastočne
plastové
rovina
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice-okolie
  • Mesto Jasov
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 914 707 969

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Profesionálny, individuálny, prívetivý a ľudský prístup na vysokej úrovni. Pri hľadaní svojej vôbec prvej nehnuteľnosti, a ako lajk v tomto odbore (čo všetko taká kúpa obnáša) som sa obrátil na tú správnu osobu. Je výborne znalý svojej lokality, čož som ja nebol, mesto som nepoznal, ukázal a popísal všetky časti mesta, ich výhody a nevýhody, typy nehnuteľností podľa lokality, veľmi to na začiatkoch pomohlo. Vždy prišiel s veľmi zaujímavou a lukratívnou ponukou, ktorá v tom čase na trhu ešte nebola. Vedel sa absolútne časovo prisôsobiť, čo bolo veľmi veľké pozitívum, keďže moja práca to nedovoľovala. A čo je hlavné, zabezpečil úplne všetkú administratívu, pomoc pri riešení hypotéky s bankou, kataster, posudok, a ktovie čo ešte všetko o čom by som ani nevedel, že je potrebné. Je to človek, na ktorého som sa mohol úplne spoľahnúť.

Mário

Absolútne odporúčame pani Ing. Havrilovú ako prvú voľbu pri riešení otázky kúpy nehnuteľnosti. Vďaka nej sa nám podarilo nájsť, promptne reagovať a rezervovať presne typ investičnej nehnuteľnosti, aký sme hľadali. Poradenstvo aj pokrytie procesu kúpy, či porealitný servis bol na top úrovni. Ďakujeme.

Floriána Veľasová

Profesionalita a odbornosť. Naozaj tá správna osoba v oblasti realít, maximálna spokojnosť s takouto spoluprácou. Pani Ing. Havrilová poradila so všetkými záležitosťami týkajúcimi sa kúpy ale aj nájmu nehnuteľností, nadštandardný prístup, pomohla vybaviť nie len vynikajúcu ponuku, ale všetky drobné služby spojené s prepisom nehnuteľností a všetky úrady ktoré sú s tým spojené, čo ma neskutočne odbremenilo. Vybavenie úradných vecí pomohla vybaviť rýchlo, bezodkladne. Jej časová flexibilita mi náramne pomohla pri tomto vybavovaní kvôli mojej pracovnej vyťaženosti. Hľadanie nového bývania nebolo na úkor času a dostupných ponúk, práve naopak, hľadanie bytu v mojom prípade prebiehalo relatívne dlhšiu dobu, keďže som mal určité požiadavky, a pani Ing. Havrilová vyšla všetkým požiadavkám v ústrety a hľadala presne to, čo som požadoval. Odporúčam, a v budúcnosti určite rád znova využijem tieto služby práve tu.

Mário

Na základe odporúčania od kamaráta som sa rozhodol ísť cestou realitného makléra a Patrície. Nič lepšie som spraviť nemohol. Úprimná, ústretová, ochotná pomôcť so všetkým, jednoducho pravá profesionálka vo svojom odbore. Ďakujem veľmi pekne za pomoc pri výbere nehnuteľností a všetkého vybavovania okolo kupovania bytu. Určite môžem len odporučiť :)

Peter Šatala

Tak, kde začať :) spolu s manželom sme sa rozhodli kúpiť rodinný dom a predať byt v Prešove. Oslovila som Lenku Brancovú a lepšie som urobiť ani nemohla. Lenka, si úžasný človek.. síce, viac ako úžasný. Si čarodejka :) doslova a do písmena. Pri situaciach, ktoré boli pre nás už beznádejné a keď sme boli na pokraji nervového zrútenia, si práve ty zachovala ten najlepší postoj, v sekunde našla to správne riešenie, ukázala ten najlepší plán. A tá tvoja trpezlivosť, klobúk dole, boli situácie, kedy už sme mysleli, že to nedáme, ale verili sme ti, tvojmu úsudku, postoju a šikovnosti. Skláňam čarodejnícky klobúk pred tebou :) a odporúčam všade, kde prídem. Verím, že sa v budúcnosti budeme ešte stretávať ❤ĎAKUJEME ❤ Lucka a Byzko

Lucia Kačalová

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

V maji som kupoval nehnutelnost v Presove. Byt mal 5tich vlastnikov a bola na nom exekucia. Mnoho ludi by to odradilo, a aj ja som bol voči tomu skepticky. Filip ma upokojil a vysvetlil mi ako by to vsetko prebiehalo, poslal mi navrh zmluvy ktoru vytvoril ich pravnik, ja som si ju dal preverit nezavislemu pravnikovi a ten mi potvrdil ze zmluva je perfektna a kryje obe strany. Podali sme si ruky a isli sme do toho. Tym ze byt mal viacerych vlastnikov a exekuciu bolo tam viac pravnych ukonov ktore bolo potrebne dodrzt no Filip bol profesional a na kazdu otazku mal hned odpoved a presne vedel co robit. Bezny clovek by sa v tom vsetkom stratil a az teraz chapem aky vyznam ma realitny makler pri predaji alebo kupe. Mimochodom vsetko sa to vyriesilo velmi rychlo a za tri tyzdne som bol majitelom bytu, vyzdvihujem profesionalny pristup celej kancelarie a Filipa s ktorym som jednal.

Dominik Gajdoš

Táto realitná kancelária konkrétne spolupráca s Lenkou je zaručený úspech. Pamätám si ako nám na začiatku spolupráce sľúbila,ze urobí pre nás maximum. Povedala by som,že urobila ešte viac. Dáva dotoho celé srdce, vždy jedná férovo a narovinu čo je v dnešnej dobe vzácnosťou. Má príjemné a profesionálne vystupovanie,vždy úsmev na tvári a zakaždým vie nájsť tie správne slová,ktoré Vás povzbudia. Ku každému klientovi pristupuje individuálne a húževnato sa snaží nájsť to najlepšie riešenie častokrát aj na úkor svojho voľného času. Ďakujemeee jej za rýchly predaj bytu,všetky porealitné záležitosti,ktoré za nás vybavila no najmä za jej ľudský prístup a empatiu. Neverila by som,že sa z neznámej realitnej maklérky na ktorú sme dostali odporúčanie stane priateľka. Takže Leňušik ďakujeme za všetko tebe a aj Paťke,ktorá ťa pri odovzdaní bytu zastúpila. Želáme Vám veľa spokojných klientov. Dominika,Martin a Natálka.

Dominika Sakal-Šegová

Ďakujeme za skvelý servis pri kúpe bytu a následnom hladani nájomníkov. Oceňujem výbornú prípravu a precíznosť pri obhliadkach a samotnom prepise bytu, ale i energii a dalších doplnkových službách. Oceňujem tiež výbornú komunikáciu počas celého procesu.

Barbara

Všetky referencie