PREDANÉ: Krásny 1,5 izbový byt na predaj

  • DSC04145.jpg
  • DSC04110-HDR.jpg
  • DSC04107-HDR.jpg
  • DSC04133.jpg
  • DSC04139.jpg
  • DSC04206.jpg
  • DSC04094.jpg
  • DSC04187.jpg
  • DSC04200.jpg
  • DSC04193.jpg
  • DSC04171.jpg
  • DSC04175.jpg
  • DSC04211.jpg
  • DSC04158.jpg
  • DSC04162.jpg
  • Atenska 9_podorys.jpg
  • DSC04217.jpg

REZERVOVANÉ: Hľadáte nehnuteľnosť po úplnej rekonštrukcii a kompletne zariadenú? Ak áno, spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. ponúka na PREDAJ krásny 1,5 -izbový byt, ktorý sa nachádza na ulici Aténska, Košice - Ťahanovce.

Sídlisko Ťahanovce patrí medzi najmladšie sídliska v Košiciach. V blízkosti je veľa možností na trávenie voľného času. Poprechádzať sa alebo zašportovať môžete popri rieke Hornád, v rekreačnej časti známej pod názvom Anička. V blízkosti bytovky je basketbalové, futbalové, detské ihrisko a les. Sú tu materské škôlky a školy, pošta, nákupné centrum, obchody a iné..

V roku 2023 prešiel byt kompletnou a vkusnou rekonštrukciou. Zmenou dispozície sa využil potenciál priestoru a z 1 izbového bytu vznikol 1,5 izbový so samostatnou spálňou. Oddelila sa tak denná časť bytu od spiacej. Ďalšou výhodou je, že vychutnať si svoj obľúbený nápoj môžete na príjemnej, zasklenej loggii s pekným výhľadom. V tesnej blízkosti nie je oproti ďalšia bytovka, čo zabezpečuje väčšie súkromie.

Výhody Vášho nového domova:
- bývanie v tichej časti, bytovka sa nachádza mimo hlavného ťahu,
- k dispozícii je pivnica a zaklená loggia,
- moderná rekonštrukcia,
- byt je zariadený,
- slušný vchod,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás,
- úžitková plocha bytu je 35m2 a celková plocha je 39m2 (vrátane loggie a pivnice).

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

8/posledné poschodie
8
39 m²
35 m²
osobné
úplne prerobený
predané
optika
panel
zariadený

Video

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Sídlisko Ťahanovce
  • Mesto Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
  • Ulica Aténska
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

S pánom Ješkom so sa stretla pri hľadaní prenájmu v Michalovciach. Celý priebeh od začiatku až do konca prebiehalo profesionálne s priateľským prístupom. Pre mňa je dôležité, aby maklér pochopil záujmy obidvoch strán čo môžem s plným svedomím potvrdiť a pána Ješka odporučiť každému, kto si hľadá bývanie na prenájom či na kúpu/predaj. Dodnes tu bývam a som spokojná aj so servisom, ktorú v dnešnej dobe nevidno ! Veľká vďaka .

Zsuzsanna

Lenku sme oslovili na základe odporúčania a bolo to najlepšie rozhodnutie :) Od prvého stretnutia až po odovzdanie, vsetko bolo na veľmi profesionalnej úrovni. Lenka je milá, ludska a šikovná žienka :) Pomohla nám splniť nas sen o novom väčšom bývaní :) Takto sa to robí!!! :-DVeľké dakujeme :) Viki a Jaro

Viktoria Rogova

Kto hľadá vysnívané bývanie určite odporúčam Lenku B. Už na prvom stretnutí som vedela, že na základe dobrého odporúčania som sa rozhodla správne. Je veľmi príjemná, milá, šikovná a hlavne chcem vyzdvihnúť profesionálny prístup. Ušetrila mi veľa času. V podstate ani neviem ako, a už som majiteľka. Takto si predstavujem odborníčku! ĎAKUJEM! PS: prajem Vám stretávať v živote iba "zrkadlových" ľudí

Melánia

Patricijka je jedna ochotná, snaživá a prispôsobivá osôbka. Je človekom na správnom mieste (tak osobnostne, ako pracovne). Naša spolupráca bola špecifická v tom, že som sa nenachádzala v meste, kde som chcela kúpiť nehnuteľnosť. Jej promtné reakcie na meniacu sa situáciu a nápad ako ďalej boli prítomné pri každej našej konzultácii. Vďaka Paťkinej kreativite a absolútnej flexibilite sme boli schopné zbúrať vzdialenosť a vyriešiť aj nadiaľku mnohé kroky: od "virtuálnej" prehliadky, cez úkony v banke, až po všetky koncové kroky prepisu i odovzdania bytu, ktoré by som sama určite nebola schopná pokryť. Veľmi odporúčam spoluprácu s Paťkou a povzbudzujem kohokoľvek, kto hľadá pomoc v akomkoľvek strádaní pri hľadaní svojho nového domova :)

Natália

Chcem sa poďakovať a zároveň aj odporučiť túto realitku. Konkrétne pani Lenku ako realitnú maklérku. Prácu robí naplno a s radosťou. Pomáhala mi pri kúpe bytu na diaľku, keďže žijem v zahraničí. Všetko vyriešila za mňa, o všetkom ma okamžite informovala a ja som vďaka tomu ušetril veľa času a problémov . Po roku som opäť naviazal spoluprácu a za to obdobie sa nič nezmenilo. Skvelá komunikácia, spolupráca na 1 s hviezdičkou. Odporúčam každému komu sa chce zbaviť starostí a mať všetko kvalitne a rýchlo poriešené. Veľmi rád využijem služby tejto realitnej kancelárie aj v budúcnosti. :)

Marek Ondrus

Odporúčam každému Lenku, ktorá nám rýchlo našla kupcu pre náš byt a pomohla nám aj s kúpou nového. S jej stálym úsmevom, pozitívnou náladou a profesionálnym prístupom prebehlo všetko bez problemov.

Helka Kováčiková

Jedno veľké ĎAKUJEM patrí Lenke, pretože vďaka nej sme si splnili náš sen :) Vždy usmievavá Lenka nám pomohla s hľadaním a celým procesom kúpy bytu. Jej kvalitné služby nám ušetrili veľa sivých vlasov a vrások na čele. V tom čo robí sa veľmi dobre orientuje, vidno, že ju táto práca napĺňa a baví. Aj vďaka tomuto bola kúpa jednoduchšia a šitá na mieru priamo pre nás. Taktiež nám vždy poradila a pomohla aj s financovaním bytu. Do budúcna sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Lenkou :) Kristínka a Martin

Kristínka a Martin

Tento maklér je úžasný človek ako predajca je ústretový , snaží sa veci vyriešiť v prospech všetkých strán.Dakujem mu za jeho trpezlivosť , ochotu a toleranciu.Ked budem v budúcnosti potrebovať služby realitného makléra určite sa zase obrátim o pomoc na Filipa Revilaka

Mária Kamoďova

Lenka je úžasná, dynamická mladá žena s neuveriteľným zanietením vo svojej práci. Na vlastnej koži som sa presvedčil, čo znamená full servis pri kúpe bytu. Kto chce ušetriť svoj čas a mať bez problémov aj profesionálne vyriešené všetky záležitosti ohľadom kúpy, či predaja nehnuteľnosti, odporúčam využiť Lenkine služby, podobne ako sme ich využili my. Lenka zo srdca ĎAKUJEME.

Marcel Krempasky

Hovorí sa, že "práca má byť vašim koníčkom". Ak by sa ma niekto opýtal, či poznám takého človek, tak mi ako prvá napadne Lenka ! :-) Odporúčanie som dostal od bývalého kolegu a zároveň finančného poradcu Petra Petrušku. Jasné a zrozumiteľné podmienky, ochota, zapálenosť pre prácu, výborná komunikácia, vždy pozitívna energia a úsmev :-) Ešte raz ďakujem krásne :-) A pre tých čo sa ešte stále rozhodujú - určite nebudete ľutovať :-)

Roman Ujco

Všetky referencie