PREDANÉ: Skvelý 1- izbový byt na predaj v Košiciach

  • IMG-0143 (1).jpg

PREDANÉ
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 1- izbový byt v Košiciach, na tichej ulici Aténska 22. Byt sa nachádza na 5.poschodí.

Za výhody tohto bytu považujeme:

- tiché bývanie,
- krásny výhľad,
- čiastočná rekonštrukcia, možnosť dokončiť si byt podľa svojich predstáv,
- k bytu prislúcha balkón a pivnica,
- slušný vchod a milí susedia,
- v bytovke je výťah,
- byt sa predáva zariadený,
- pred kúpou tejto nehnuteľnosti získate od nás informácie o najvhodnejšom hypotekárnom úvere priamo pre Vás.

Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na číslo 0903 367 922 a dohodnite si s nami obhliadku. Tešíme sa na stretnutie.

Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.

Podrobné informácie

5
1
40 m²
osobné
čiastočne prerobený
predané
  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice - Sídlisko Ťahanovce
  • Mesto Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
  • Ulica Aténska 22
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 903 367 922

Pre viac informácií kontaktujte

Povedali o nás

Jedna nádherná, dokonalá spolupráca ;) od prvého stretnutia otvorené jednanie, dopodrobna vysvetlené, všetko dodržané...bez akýchkoľvek problémov :) skutočne neľutujem, že som oslovila p. Brancovú a odporúčam každému, kto chce mať z predaja/kúpy zároveň aj príjemný zážitok ;)

Mária

Ďakujeme za kompletný servis pri predaji a následnej kúpe bytu. Filip zabezpečil a odkomunikoval naozaj všetko. S trpezlivosťou vnímal všetky naše požiadavky a našiel nám náš nový domov. Zabezpečený sme mali aj kompletný servis po predaji/kúpe nehnuteľnosti, vďaka čomu mi odpadlo pomerne veľa povinností. Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame :)

Patrícia Tomášová

Veľmi by sme sa chceli aj so snúbenicou poďakovať pánovi Reviľákovi za jeho prácu a ochotu pri jej vykonávaní, natrafili sme na neho prostredníctvom bytu, ktorý mala v portfóliu spoločnosť, pre ktorú pracuje. Boli sme na obhliadke a následne sme sa rozhodli pre jeho kúpu. Veľmi oceňujeme komunikáciu a ústretovosť a sprostredkovanie všetkých potrebným náležitostí v procese schvaľovania hypotéky, následne až po samotné nasťahovanie a vybavenie všetkých potrebných prepisov a zmlúv. Odporúčal by som ho každému, kto niečo rieši s realitami, či už kúpu, alebo predaj. Ešte raz ďakujeme, sebe želáme, aby sa nám v novom domove dobre bývalo a Filipovi, aby sa mu darilo v živote aj v práci, ktorú vykonáva na vysokej úrovni.

Ing. Marek Kliment, PhD.

Sluzby realitnej maklerky Lenky Brancovej vrelo odporucam kazdemu kto si vazi profesionalne sluzby na urovni. Transparentny, ludsky a racionalny pristup su vlastnosti vdaka ktorym sa mi spolupraca velmi pacila a som isty ze to nebolo naposledy co som vyuzil jej sluzby. Znalost trhu, skusenosti a proklientska orientacia su samozrejmostou, v podani pani Brancovej vsak nadobudaju uplne inu uroven vdaka comu pre nu nebol problem udrzat si moju 100% doveru a tak uspesne naplnit ciel spoluprace. Este raz velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu obchodnu prilezitost!

Matej Majoros

Veľmi sa chceme poďakovať našej maklérke Lenke. :) Už na našom prvom stretnutí sme boli rozhodnutí spolupracovať práve s ňou. Doteraz to neľutujeme. Lenka nás previedla celým procesom kúpy nehnuteľnosti bez problémov. Je zodpovedná, spoľahlivá a naozaj veľká profesionálka. Všetko dôkladne vysvetlila a poradila nám v každej situácii. Okrem toho je úžasná osôbka, vždy s úsmevom na perách, stále sme sa na naše stretnutia tešili. Ak by sme mali znova podstúpiť takýto proces, bez váhania si vyberieme znova Lenku. :) :)

Katarína Trecak Mattová

Ďakujeme veľmi pekne Lenke za pomoc pri kúpe nášho prvého bytíku. S touto ženou proste chcete spolupracovať. To s čím všetkým nám pomohla, na to ani jedno ďakujem nestačí. Milá, inteligentná, spoľahlivá, ochotná, všetko zariadila, vysvetlila, proste jedna :)) profesionálka. To na čom sme sa dohodli to aj platilo, o všetkom nás neustále informovala. Všetko prebiehalo hladko, rýchlo, vybavila všetko potrebné k bývaniu. Určite neľutujeme. Ak budeme ešte niekedy kupovať nehnuteľnosť jedine s jej pomocou. ĎAKUJEME a prajeme veľa úspechov a čo najviac spokojných klientov.

Katarína

S doterajšou spoluprácou a hľadaním bytu som veľmi spokojná. Je milý, pohotový, ústretový.

Maria Tomkova

Pff realitáci, že? Noo... nie až tak. Realitný trh je ako scéna z Jurského Parku pri kŕmení T-rexa kozou. Bohužiaľ, vy ste tá koza. Avšak Lenka je niečo ako Sam Neill, len v oveľa krajšom prevedení. Je to človek, ktorého v tomto neľútosťom prostredí chcete mať na svojej strane. Vie o všetkom, čo sa kde šuchne, o každej novej ponuke vás promptne informuje, nebojí sa povedať čo si o danej nehnuteľnosti myslí, aj keby ju to malo stáť obchod. Lenka vám dá pocítiť, že pri kupovaní vášho nového domova záleží na vás ako na ľuďoch, nie len na rýchlom podpise zmlúv ako na páse. Je niečo ako strážny anjel, ktorý vám vždy pomôže. Aj keď od mojej kúpi v spolupráci s Lenkou ubehlo už pár mesiacov, občas sa prichytím ako pri pohľade z okna rozmýšľam, kde by som bol bez jej pomoci. Takže odpoveď na otázku, či využiť služby Brancova a Štellmach reality je, že ak ste dobrodružný typ, nevadia vám vrásky, šediny, možnosť sa niekde obabrať o "pár" koruniek a kľudne by ste si Jurskym parkom prebehli aj sami v štýle nedeľnej prechádzky, tak choďte na vlastnú päsť. Ak však nechcete zošedivieť, zostarnúť o 10 rokov, tráviť večery nekonečným googlovanim kde aj tak skončíte len na nejakom fóre a chcete mať niekoho šikovného, rokmi a skúsenosťami zoceleného vždy na telefóne, ktorý vám odpovie na každý jeden dotaz, vybaví za vás kvantum vecí a obehá úrady o ktorých ste ešte možno ani nepočuli, tak určite sú služby Lenky práve pre vás. Teraz je len na vás dvihnúť telefón, stretnúť sa s Lenkou pri káve a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Krajňák

Profesionalita a odbornosť. Naozaj tá správna osoba v oblasti realít, maximálna spokojnosť s takouto spoluprácou. Pani Ing. Havrilová poradila so všetkými záležitosťami týkajúcimi sa kúpy ale aj nájmu nehnuteľností, nadštandardný prístup, pomohla vybaviť nie len vynikajúcu ponuku, ale všetky drobné služby spojené s prepisom nehnuteľností a všetky úrady ktoré sú s tým spojené, čo ma neskutočne odbremenilo. Vybavenie úradných vecí pomohla vybaviť rýchlo, bezodkladne. Jej časová flexibilita mi náramne pomohla pri tomto vybavovaní kvôli mojej pracovnej vyťaženosti. Hľadanie nového bývania nebolo na úkor času a dostupných ponúk, práve naopak, hľadanie bytu v mojom prípade prebiehalo relatívne dlhšiu dobu, keďže som mal určité požiadavky, a pani Ing. Havrilová vyšla všetkým požiadavkám v ústrety a hľadala presne to, čo som požadoval. Odporúčam, a v budúcnosti určite rád znova využijem tieto služby práve tu.

Mário

Patríciu sme oslovili na základe odporúčania od známeho. A bolo to dobré a každopádne správne rozhodnutie. Od prvého stretnutia až po kľúče od bytu v rukách prebehli sotva 2 mesiace. Klobúk dole ......milá, vždy usmiata, ústretová, proste profesionálka ....vrelo odporúčame,...

MUDr. Babuľák Igor

Všetky referencie